Zespół Szkół nr 2 w Łukowie, będąc jednym z wybranych 30 ośrodków kształcących młodzież w kierunkach gastronomicznych, z dumą podejmuje się roli gospodarza profesjonalnych warsztatów. Projekt jest efektem wspólnej inicjatywy Polskiego Związku Łowieckiego, Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, a także zasługuje na uznanie zaangażowania pana Rafała Romanowskiego, Posła na Sejm, oraz Łowczego Krajowego pana Pawła Lisiaka.
Warsztaty kulinarne nie tylko otworzą przed uczestnikami szerokie spektrum praktycznych umiejętności kulinarnych, ale również będą okazją do promowania lokalnych tradycji i produktów. Swoim doświadczeniem i inspiracjami podzieli się pan Szymon Czerwiński, ceniony za swoje kulinarno-artystyczne dokonania, prowadząc uczestników przez proces tworzenia wyjątkowych potraw.
Zapraszamy serdecznie wszystkich pasjonatów sztuki kulinarnej, miłośników dziczyzny oraz tych, którzy chcą odkrywać nowe smaki. To unikalna okazja, by skorzystać z wiedzy eksperta i rozwijać swoje umiejętności w inspirującej atmosferze. Projekt jest rezultatem współpracy wielu zaangażowanych osób, w tym pana Rafała Romanowskiego i pana Pawła Lisiaka, co nadaje mu wyjątkowy charakter na kulinarnej mapie Łukowa.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.