Dzięki warsztatom panie mogły nie tylko spędzić wspólnie czas na gotowaniu, była to także okazja do wymiany doświadczeń kulinarnych a przede wszystkim nauka nowych przepisów i przygotowanie zaplanowanych dań. Istotnym elementem zajęć było także pogłębienie wiedzy o właściwościach odżywczych różnych pokarmów.
Nowe techniki kulinarne zdobyte na warsztatach na pewno się przydadzą i będą wykorzystane przez każdą gospodynię w swojej kuchni. Punktem chyba najbardziej wyczekiwanym była degustacja przygotowanych potraw, a były to ciasteczka owsiane i makaron z pieczonymi pomidorkami z fetą i cukinią.
Wspólny poczęstunek umilił wszystkim dzień i był kulinarnym przebojem przy kawie i herbacie- mówi kierownik GOPS Stoczek Łukowski Paweł Lasota
reklama
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.