reklama

Ale pysznie! Dzień Zdrowej Kanapki w „Rolniku”. Zobaczcie te kulinarne arcydzieła

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor: Magdalena Oknińska, ZS Nr 3 w Łukowie

reklama
Udostępnij na:
Facebook
Informacje łukowskieW poniedziałek 3 listopada w Zespole Szkół nr 3 im. Wł. St. Reymonta w Łukowie, popularnym „Rolniku”, odbył się Dzień Zdrowej Kanapki.
reklama

 
Uczniowie czwartej klasy kształcący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych, pod opieką wychowawczyni Małgorzaty Rokickiej, przygotowali pyszne, zdrowe i estetycznie podane kanapki. Do ich wykonania wykorzystali pełnoziarniste pieczywo, świeże warzywa i wartościowe dodatki.
Podczas przerw na szkolnym korytarzu można było spróbować tych smakołyków. Kanapki cieszyły się dużym zainteresowaniem wśród uczniów  i nauczycieli.

Celem wydarzenia było promowanie zdrowego stylu życia i pokazanie, że zdrowe posiłki mogą być nie tylko pożywne, ale też smaczne i apetyczne. Przygotowując kanapki, uczniowie rozwijali kreatywność, uczyli się współpracy i przypominali sobie zasady zdrowego odżywiania.
Szkoła serdecznie dziękuje uczniom klasy 4 TŻ oraz ich wychowawczyni za zaangażowanie, pomysłowość i inspirację do dbania o codzienne, zdrowe nawyki żywieniowe.

reklama

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ

Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM

e-mail
hasło

Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama
logo