reklama
reklama

GIS ostrzega. Salmonella w tatarze

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor: | Zdjęcie: RMF FM

GIS ostrzega. Salmonella w tatarze - Zdjęcie główne

Salmonella w tatarze | foto RMF FM

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Dzieje się wokół SiedlecBakterie Salmonella i Escherichia coli wykryto w jednej z partii tatara wołowego produkowanego przez Zakłady Mięsne Łuków.
reklama

W wyniku działań urzędowych Państwowej Inspekcji Sanitarnej wykryto bakterie Salmonella i Escherichia coli (STEC) w badanych próbkach tatara wołowego z określonej poniżej partii.

Producent niezwłocznie po otrzymaniu informacji o niezgodności produktu, uruchomił procedurę wycofania kwestionowanej partii z obrotu.

Główny Inspektorat Sanitarny informuje, że w razie spożycia produktu i wystąpienia niepokojących objawów należy skonaktować się z lekarzem.

reklama
reklama
Artykuł pochodzi z portalu siedlcesiedzieje.pl. Kliknij tutaj, aby tam przejść.
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama